RU
UA
Помилки при використанні і зберіганні мастила металообробних підприємств

За всяку ціну уникайте цих поширених помилок при використанні мастила металообробних підприємств.

Недавнє міжнародне дослідження показало, що тільки 42% компаній-виробників використовують всі необхідні процедури для ефективного управління мастильними матеріалами, і 63% вважають, що вони проводять навчання персоналу по мастильним матеріалам так регулярно, як слід було б. При цьому навіть досвідчені люди нерідко допускають деякі поширені помилки, коли справа доходить до застосування і обслуговування мастила для металообробки. Ось кілька помилок, яких слід уникати при застосуванні мастила для обробки металу.

Використання низькоякісних мастил

По-перше, використання неякісних мастильних матеріалів може викликати серйозні проблеми з будь-яким типом металообробки або пошкодження обладнань. Ці мастила часто не витримують певних умов або просто не працюють. Звичайно, це також може бути результатом помилки користувача - важливо знати, як часто слід наносити мастильні матеріали, а також правильний метод нанесення. Однак мастило вищої якості, ймовірно, буде працювати більш ефективно, незалежно від умов або частоти застосування.

Враховувати умови експлуатації

Як уже згадувалося, нехтування розглядом потенційно широкого діапазону умов експлуатації для вашого обладнання по металообробці може становити серйозну проблему. На додаток до розгляду того, чи працює обладнання в сухому або вологому середовищі, вам доведеться визначити і інші умови експлуатації. До них відносяться типи навантажень, робочі температури і швидкості на яких ваше обладнання зазвичай працює. Для отримання цієї інформації вам, можливо, доведеться звернутися до технічної документації вашого обладнання.

Не правильне зберігання спеціальних мастильних матеріалів

Нарешті, важливо правильно зберігати мастило для металевих робіт, коли воно не використовується. Мастильні матеріали повинні бути свіжими, щоб працювати з максимальною ефективністю. Обов'язково використовуйте їх за принципом «першим прийшов - першим вийшов» і зберігайте їх в сухому прохолодному місці. Також краще уникати попадання пилу в мастильні матеріали. Більш докладні інструкції см. В керівництві користувача.

Згідно зі звітом Future Market Insights, в 2016 році по всьому світу було продано майже 2,5 мільйона метричних тонн мастильно-охолоджуючих рідин, і, зі зрозумілих причин, визначити кращі мастильні матеріали може бути досить проблематично. Для отримання додаткової інформації про покупку мастильних матеріалів і продуктів Orlen, Total і Ravenol оптом зверніться до фахівців Дон-Термінал. Ми підберемо кращі мастильні матеріали для вас!

Задати питання фахівцю